Microempelts en Celles

Retorna l'aspecte natural a la mirada

Microempelts en  Celles

Les celles són una de les parts més importants d'un rostre, ja sigui femení o masculí. Encara compleixen una funció no específica, com a protecció del sol o evitant l'entrada de cossos estranys en els ulls, la naturalitat de la cara es percep amb celles a banda i banda i simètriques. I és que n'hi ha prou amb perdre totalment o parcialment el pèl d'aquestes perquè una cara cridi l'atenció i resulti estranya. Per solucionar les celles fines, curtes o despoblades, Clínica Planas ofereix el tractament de microempelts capil·lars que remeia eficaçment i per sempre aquest problema.

Són moltes les dones que, per excés de depilació, s'acosten a la consulta per recuperar la densitat de les seves celles. No obstant això, la reconstrucció de celles, més enllà de causes merament estètiques, s'indica en general en casos on la falta de pèl es produeix per seqüeles cicatricials. Amb aquesta cirurgia es reparen els danys causats per ferides, traumatismes, cremades, per l'envelliment i, fins i tot, per malalties autoimmunes, endocrines o de la pell.

Els procediments que fins ara es realitzaven per reconstruir les celles consistien en penjolls de cuir cabellut (parietals o temporals), en empelts compostos o en empelts capil.lars. Clínica Planas compta amb un nou tractament on l'ús de microempelts capil·lars, amb unitats fol·liculars d'un pèl, torna un aspecte natural a la mirada del pacient.


Procediment

Igual que en qualsevol tècnica d'empelts capil·lars, es requereix d'una zona donant per a l'obtenció de les unitats fol·liculars. Aquesta es pot realitzar mitjançant la tècnica FUSS o la tècnica FUE. Amb la primera s'extreu una petita tira de cuir cabellut i d'aquesta es retallen i separen minuciosament les unitats fol·liculars. La segona, per contra, consisteix en l'extracció fol·licle a fol·licle mitjançant un bisturí circular. Un cop extrets els fol·licles i separats amb una o altra tècnica, aquests es reimplanten a la zona receptora, la cella, un a un.

La intervenció, que es realitza de manera ambulatòria, dura unes dues hores i mitja. Posterior a la cirurgia, el pacient ja veu els microempelts capil·lars recent implantats, al costat de petites crostes a la cella, observant-se aquesta des del primer moment, més densa. El pèl empeltat es caurà en un període de 15 dies aproximadament, però no la seva arrel, que actua com una llavor germinativa. Transcorreguts tres o quatre mesos es produeix el creixement de la nova cella gràcies al fol·licle que queda dins.

El pèl empeltat, en provenir del cuir cabellut, té una taxa de creixement més gran, de manera que s’ha de retallar la cella amb més freqüència després del tractament.

Més informació sobre Microempelts en Celles

Cures Post operatòries