Augment de mames amb pròtesi

Bellesa i harmonia de la mama

Augment de mames amb pròtesi

El desig natural de tenir un bon aspecte i agradar fa que aquelles dones amb uns pits que no s’ajustin al seu propi ideal estètic, se sentin incòmodes. La mastoplàstia d’augment és una tècnica de cirurgia de les mames destinada a millorar el volum i la forma del pit femení, que l’ajudarà a sentir-se millor amb si mateixa.

Normalment se sotmeten a aquesta intervenció aquelles dones que se senten insatisfetes perquè els seus pits no s’han desenvolupat amb el volum que elles esperaven. També s’aconsella la mastoplàstia a pacients que volen igualar les dues mames perquè en tenen una més gran que l’altra, o que volen restaurar el volum natural dels seus pits, reduïts a causa d’un embaràs, a pèrdues de pes o degut a l’edat. Aquest tipus de cirurgia aporta solucions específiques per a cadascun dels casos.

Procediment

La mastoplàstia d’augment és una tècnica quirúrgica que consisteix en la implantació d’una pròtesi sota la glàndula mamaria o la fàscia del muscle pectoral. El cirurgià decidirà el lloc més adient, depenent de la seva anatomia i del volum de la mama existent. Generalment s’implanta per sota del muscle per a que la pròtesi estigui més coberta pels teixits propis del cos.

El procediment consisteix en realitzar una petita incisió en l’arèola o, en casos molt excepcionals, en el plec de sota el pit o en el solc de l’axil•la. Generalment s’utilitza la primera via, doncs permet un bon abordatge i la cicatriu queda perfectament dissimulada. Quan s’ha col•locat l’implant, es sutura la incisió i s’hi posen uns drenatges que romandran durant 24 hores. Se li trauran abans de donar-li l’alta.
Com a resultat de l’operació, pot notar una pèrdua transitòria de la sensibilitat de la zona, que normalment s’anirà recuperant totalment de manera gradual i progressiva.

La duració de la intervenció és d’una hora aproximadament.

Més informació sobre Augment de mames amb pròtesi

Anestèsia y Hospitalització

Recomanacions preoperatori

Cures posteriors

Protocol de Control de la Mama

Preguntes més freqüents

Prevenció i tractament de la Contractura Capsular

El Dr. Jorge Planas explica els resultats

Un volum mamari insuficient és font d’una gran incomoditat psíquica per a moltes dones, doncs no poden gaudir plenament del desenvolupament i força de la seva feminitat. Aconseguir o recobrar les formes que es consideren més pròpies de la condició femenina constitueix un autèntic placer per a les pacients. Tot sovint escolto frases com: "Ara ja puc anar amb una samarreta o un top sense sostenidor" o "què bé que em queden els bikinis ara".

Dr. Jorge Planas

El Dr. Gabriel Planas explica els resultats

L’augment mamari és una de les operacions més habituals en cirurgia estètica; actualment tenim un gran ventall d’implants mamaris per triar.

Dr. Gabriel Planas

El Dr. Carlos del Cacho explica els resultats

El resultat estètic de la cirurgia d’augment mamari és excel·lent, perquè és a través de la valoració prèvia que es pot predir el volum que tindrà la mama després de la intervenció. Una vegada s’acaba el procés de cicatrització i inflamació, els pits presentaran un aspecte ferm, i una consistència natural. A més, la incorporació a la rutina és ràpida, si treballa a una oficina, darrera un ordinador, o fa feines de tipus similar, pot tornar al seu lloc pocs dies després de la intervenció. Per a les professions que exigeixen moviments que involucren el pit, o un cert esforç, com el de perruquera, massatgista o puericultora, és convenient esperar de 7 a 10 dies.

Dr. Carlos del Cacho

El Dr. Artur Carbonell explica els resultats

La cirurgia d’augment mamari aporta solucions específiques per a cada cas, amb resultats molt naturals. Els pits recuperen la seva fermesa i consistència; i amb una valoració prèvia es pot preveure el volum que tindrà la mama després de la intervenció. Per tal d’adequar el resultat final als desigs de la pacient, és molt important avaluar cada cas de manera individual. A l’hora d’escollir la pròtesi, entre altres factors, s’analitza el volum, la projecció, la constitució física i la qualitat de la pell.

Dr. Artur Carbonell

El Dr. Jaume Masià explica els resultats

Els pits juguen un paper molt important en la identificació d’homes i dones amb la condició femenina, de manera que aconseguir o recuperar la bellesa i harmonia de la mama constitueix una gran satisfacció per a la dona.

Dr. Jaume Masià