Assesoria d´Imatge

Potenciem la seva imatge personal i professional

Assesoria d´Imatge

Clínica Planas disposa d’un servei d’Assessoria d’Imatge i estilisme dedicat a potenciar l’imatge personal i professional a la mida de cada client, oferint una gran varietat de serveis adaptats a les necessitats de cada persona.

Andrea Vilallonga és la persona responsable de l’Assessoria d’Imatge de Clínica Planas, i el seu principal objectiu és assessorar per tal d’aconseguir l’èxit personal i professional, respectant sempre la personalitat pròpia de cada persona.

Assessoria en el vestir:

No totes les peces de vestir o colors afavoreixen de la mateixa manera a tothom. L’assessor d’imatge l’indicarà quines peces de vestir (formes, teixits i colors) i les seves combinacions s’ajusten a la imatge que vol transmetre i amb les quals es sentirà bé.

Assessoria d’imatge i pentinat:

Un maquillatge i un pentinat apropiats poden ser indispensables a l’hora de destacar les seves faccions.
Després d’un estudi complet de visatgisme, l’assessor d’imatge l’aconsellarà quin tipus de maquillatge harmonitza més amb la seva cara, potenciant a la vegada les seves qualitats i quina forma i color de cabell són els apropiats per aconseguir una imatge òptima.

Seminari de protocol:

L’assessor d’imatge s’encarregarà de facilitar-li els coneixements de protocol per sentir-se segur en qualsevol moment i situació, i d’ensenyar-li aquells petits detalls que sempre marquen la diferència.

Expressió i comunicació:

Què transmetem amb la nostra manera de parlar, gesticular i fins i tot de caminar?. L’assessor d’imatge l’ajudarà a comunicar el missatge que vol donar de la manera més eficaç i natural.

Més informació sobre Assesoria d´Imatge

PACK BÀSIC HOME

PACK BÀSIC DONA