Eliminació de greix localitzat

Remodelació de la silueta sense cirurgia.

Eliminació de greix localitzat

Aquest nou tractament actua sobre el greix localitzat mitjançant ultrasons, que destrueixen les cèl•lules de greix i afavoreixen la pèrdua de volum.

Està indicat per a zones com l’abdomen, cuixes o cartutxeres, flancs, part interna de cames i genolls. Els resultats d’aquest tractament avançat ja es noten en la primera sessió.

Mitjançant polsos d'ultrasons focalitzats i no tèrmics, Ultrashape, destrueix de forma immediata i de forma selectiva els adipòcits, les cèl·lules grasses responsables de l'aparició de cúmuls grassos subcutanis localitzats.

Les sessions aconsellades dependran sempre de la zona i el volum de greix a tractar. Generalment, es recomanen tres sessions amb un interval de 30 dies de descans entre si. El tractament únicament necessita un anàlisi previ.

Aquesta tècnica no és invasiva, ni quirúrgica, no produeix hematomes inflamació, ni dolor i oferir resultats sense irregularitats en la superfície de la piel.

És el tractament ideal per a aquelles persones que desitgin reduir contorn i tractar cúmuls de greix en determinades zones del cos, sense necessitat de sotmetre’s a cirurgia.