Fils tensors i mini fils

Fils magics per a rejoveniment facial

Fils tensors i mini fils

La flacciditat facial és un dels problemes que més preocupa homes i dones , que busquen aconseguir un rostre ben definit i sense signes del pas del temps . Per donar resposta a aquesta creixent demanda , Clínica Planas ha incorporat el tractament dels fils màgics al seu port foli de serveis de medicina estètica . Es tracta d'una revolucionària tècnica de rejoveniment facial que estimula els teixits interns per reafirmar la pell i corregir la flacciditat . Els mini fils tensors se situen a nivell subdèrmic per induir la formació del col·lagen i dels fibroblasts amb l'objectiu d'estirar i re densificar la pell

Després de determinar les àrees facials a tractar i en tan sols 30 minuts , l'especialista introdueix els mini fils tensors sota la dermis . La tècnica és totalment individualitzada per a cada pacient depenent de l'edat , la fisonomia i el grau de flacciditat però en una sessió estàndard se solen inserir entre 10 i 20 fils . El procediment és ràpid i indolor . Un cop col·locats els fils, aquests s'ancoren en el teixit gràcies a unes petites espícules produint una petita lesió tissular que provoca la creació de teixit de suport a base de col·lagen i fibroblasts .

Els fils màgics tenen el seu origen al Japó i es porten utilitzant com a material de sutura cardíaca durant molt de temps, es per aquest motiu que està provat que no produeixen rebuig ni al·lèrgies en ser antimicrobians i bio - absorbibles . El material del fil és la Polidioxanona i es reabsorbeix als 6 mesos . No obstant això , l'efecte creat arran de la creació de nou teixit a base de col·lagen i fibroblasts pot durar entre 12 i 18 mesos .

Els resultats són progressius i naturals. A les tres setmanes es poden apreciar els efectes, encara que no és fins als tres mesos quan el tractament aconsegueix el seu punt àlgid .

Fils Spring per a més durabilitat
 
Per a aquells casos de flacciditat més acusada i per a pacients que no vulguin passar pel quiròfan per fer un lífting , hi ha una altra modalitat de fils tensors , són els anomenats Fils Spring .

Aquests fils de silicona són elàstics , la seva col · locació és molt fàcil i no requereix ancorat o punt de subjecció . Se solen introduir uns 4 fils per reestructurar el contorn facial i el tractament es realitza amb anestèsia local . La recuperació oscil · la entre els 5 i 15 dies ( sempre depenent de les característiques del pacient ) encara que permet la correcció durant els 8 dies posteriors a la seva col · locació .

Els resultats són espectaculars amb una durada de 1 any.