box image
Depilaciò amb láser

L’eliminació del borrissol a través del làser, és, al contrari que les tècniques tradicionals, un mètode ràpid, segur i definitiu al llarg del temps, deixant intactes els porus i altres teixits de la pell.

box image
Flacciditat vaginal

Un nou tractament per combatre una preocupació comuna en la dona: La flacciditat vaginal i la disminució de la sensibilitat i satisfacció durant les relacions sexuals.

box image
Excés de sudoració

El Botox és l'única alternativa no quirúrgica que aconsegueix interrompre la hiperactivitat de les glàndules sudorípares. Un procediment de demostrada eficàcia que millora la qualitat de vida.

box image
Reducció del sobrepès

El sobrepès i l’obesitat son situacions que poden influir de forma negativa en la nostra salud y que convé que siguin tractades de manera integral per un especialista i sempre de manera individualitzada, S’ha de tenir en compte la composició corporal i les necessitats alimentàries de cada persona. És la manera de aconseguir resultats duradors sense perjudicar la nostra salut.

box image
Eliminació de greix localitzat

Aquest nou tractament actua sobre el greix localitzat mitjançant ultrasons, que destrueixen les cèl•lules de greix i afavoreixen la pèrdua de volum.

box image
Baló Intragàstric

Una eina molt eficaç indicada per a aquelles persones amb obesitat moderada, que han intentat perdre pes, sense èxit, amb els mètodes convencionals. La tècnica del baló intragàstric, inclou un seguiment continuat i l’assessorament d’especialistes experts.

box image
Excés de sudoració. Mans

La Hiperhidrosi o excés de sudoració és una afecció per la qual una persona sua massa i de manera impredictible. El incòmode excés de sudoració en mans solució.

box image
Flacciditat Corporal Thermage

Una sola sessió de Thermage aconsegueix allisar, reafirmar i contornejar la pell de manera no-invasiva, així com reduir l'aparença de la cel·lulitis.

box image
Cel·lulitis

La cel·lulitis és el gran cavall de batalla, no només de la zona de les cuixes sinó des del melic i tota la zona inferior del cos femení, una enemiga recurrent i difícil de vèncer que precisa d’un pla d’atac global.

box image
Varius

La tècnica d’escleroteràpia consisteix en la infiltració d’una solució química suau en el vas afectat, aconseguint que desaparegui. Les mans semblen més juvenils i llises, i les cames poden tornar a lluir-se amb un aspecte natural i saludable.

box image
Estries

Disposem de noves tecnologies basades en la llum i la radiofreqüència per eliminar amb èxit les estries

box image
Eliminar tatuatges

La llum làser pot esborrar pràcticament qualsevol tatuatge. No obstant això, cal tenir en compte que el to de la pell, la coloració i la mida del propi tatuatge, poden condicionar l'efectivitat del tractament