Excés Mamari Masculí

Excés Mamari Masculí

La ginecomàstia és una tècnica quirúrgica que permet solucionar l’alteració de la mama masculina, que de vegades adquireix un volum superior a l’habitual.

El tractament quirúrgic consisteix en l’extracció del contingut mamari a través  de liposucció amb petites incisions, generalment situades a l’aixella.

Procediment

De todas las intervenciones que efectuamos en la clínica para corregir el exceso de volumen mamario masculino, el 70 por ciento son casos de falsa ginecomastia, que se solucionan practicando una liposucción de la zona.

La liposucción de la mama masculina es un procedimiento rápido. El tiempo de la intervención suele ser de unos treinta minutos. Tras administrar anestesia general y esterilizar la zona a tratar, el cirujano efectúa una minúscula incisión (únicamente de tres milímetros), generalmente en la axila, que permite la penetración de una cánula por la que se aspirará la grasa. Una vez finalizada la succión de la grasa, ser retira la cánula y la incisión se cierra con sutura. La cicatriz resultante es virtualmente invisible gracias al pequeñísimo tamaño de la incisión.

En el caso de tratarse de una ginecomastia, el objetivo es eliminar el tejido glandular, que baja desde el pezón hasta el músculo pectoral. La intervención que también se realiza bajo anestesia general, tiene una duración de entre 1 y 2 horas. El cirujano efectúa una incisión, generalmente en la axila, y desde allí se extrae la glándula.

Més informació sobre Excés Mamari Masculí

Hospitalización

Recomendaciones preoperatorio

Anestesia

Cuidados posteriores

Preguntas más frecuentes

El Dr. Jorge Planas explica els resultats

La ginecomàstia és una alteració que pateixen els homes quan la seva mama augmenta de volum. Aquest problema, a més de provocar una deformitat estètica, pot arribar a impedir que la persona afectada porti una vida normal. El millor resultat s’obté quan la pell és elàstica i ferma, i s’adapta al nou contorn corporal.

Dr. Jorge Planas

El Dr. Gabriel Planas explica els resultats

La ginecomàstia, ja sigui amb liposucció o resecció, segons el cas, permet a l'home eliminar aquest excés de glàndula i greix mamari que tant l’acomplexa.

Dr. Gabriel Planas

El Dr. Carlos del Cacho explica els resultats

És l’anomalia mamària més freqüent en el sexe masculí. Habitualment, el motiu principal de la consulta és el xoc emocional que aquesta alteració de la forma i volum de la mama masculina comporta, desencadenant un comportament d’ocultació en el desenvolupament de la vida quotidiana. El seu objectiu és aconseguir un aspecte normal del tòrax masculí, amb la mínima cicatriu. En aquest sentit, la liposucció ha sorgit com una de les tècniques més importants a aplicar a aquesta patologia. 

Dr. Carlos del Cacho

El Dr. Artur Carbonell explica els resultats

Per corregir la ginecomàstia, es treu l’excés de greix amb una liposucció; i en cas d’existir teixit mamari en excés, s’extirpa amb una petita incisió, obtenint com a resultat un tòrax ben definit. 

Dr. Artur Carbonell

El Dr. Jaume Masià explica els resultats

Aquesta tècnica que permet corregir l’augment desproporcionat de la mama, fa que l’hombre es trobi més a gust amb la seva nova imatge i torni a fer una vida amb tota normalitat.

Dr. Jaume Masià