Unitat Multidisciplinària d

Prevenir avui pot curar un càncer demà

Unitat Multidisciplinària d

La Unitat multidisciplinària d'Assessorament de Risc en Càncer de Mama de Clínica Planas, està altament especialitzada ,capacitada per resoldre i / o orientar la dona en base al seu risc personalitzat de càncer de mama. La unitat està formada per un equip d'especialistes de contrastada reputació, així com infermeria especialitzada en oncologia i psico oncòloga, que de forma coordinada, poden donar resposta a la prevenció del càncer de mama i minimitzar les seqüeles físiques i psico - emocionals que garanteixin el major nivell de qualitat de vida de la dona .

La Unitat també disposa de Consell Genètic, té com a objectius: la detecció i assessorament de persones amb major susceptibilitat a patir determinats tipus de càncer, la valoració d'altres familiars que puguin compartir el risc familiar i la valoració de les estratègies disponibles en l'actualitat per reduir el risc , o al menys, procedir a una detecció el més precoç possible de la neoplàsia.

La intervenció preventiva, segons el tipus de tumor i el risc de patir un determinat càncer, comprèn desde controls periòdics més freqüents i primerencs que els aplicats a la població general, fins a la possibilitat de quimioprevenció i fins i tot , cirurgies preventives que impacten en les expectatives de vida d'aquelles dones amb una predisposició a càncer de mama hereditari . Durant tot el procés, i en cada estadi del mateix, la pacient també compta amb suport psicològic, per tal d'ajudar a integrar tota aquesta informació i mantenir l'equilibri emocional necessari per prosseguir una vida normal .

Més informació sobre Unitat Multidisciplinària d

Objectius de la Unitat Integral CGCP pel Càncer de Mama

Funcionament / Protocol

Equip Facultatiu